Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

verloskundigen

In onze praktijk aan de Looijersgracht 31 in Steenwijk werken wij met vier vaste verloskundigen: Aldi van der Zee, Annemarijn Schreuder, Femke van de Kamp en Colette Bloetjes. We vormen een team van enthousiaste, ervaren verloskundigen, die werkzaam zijn in Steenwijk en omgeving.

Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Het spreekt voor zich dat je met al je vragen bij ons terecht kan. Dat geldt ook voor je wensen ten aanzien van de bevalling. Tijdens de spreekuren leer je alle verloskundigen kennen.

Tijdens vakanties of bij ziekte werken wij met een waarneemster.

Tevens zijn wij opleidingspraktijk voor verloskundigen.

We werken nauw samen met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, diƫtiste(n), gynaecologen, kraamzorg en het consultatiebureau.

Alle verloskundigen hebben de opleiding tot echoscopiste gevolgd, zodat de noodzakelijke echo's zoveel mogelijk in de eigen praktijk gemaakt kunnen worden.

Wij staan alle vier ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

In onze praktijk staan wij open voor zowel de thuis- als de poliklinische bevalling.

Ons vak gaat nooit vervelen, want geen dag is hetzelfde voor een verloskundige. De blije gezichten aan het eind van de rit... daar doen we het voor!